Košetice
1 - 2
Ledeč nad Sázavou

Krajský přebor
SO 13.4.2019, 15:30
A-tým

Report zápasu

V 18. kole Krajského přeboru přijel do Košetic lídr soutěže z Ledče na Sázavou. Již na podzim jsme našeho soupeře dokázali potrápit, takže jsme doufali v podobný průběh.

Souhrn zápasu

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání. Oba týmy vyprodukovali několik zajímavých příležitostí. Za hosty to bylo několik střele, které dokázal novic v košetické brance Daniel Budař ve spolupráci s obranou zlikvidovat. Na druhé straně to byla jednak příležitost Jiřího Zelenky, který běžel sám na branku, ale trefil pouze nohy brankáře Ledče. Ve 36. minutě už se pak skóre měnilo, jelikož Dominik Rážek propálil vše, co se mu stálo v cestě. Ve druhé půli byli mírně aktivnější hosté. Ti se dočkali v 62. minutě vyrovnání. Košetického brankáře prostřelil Marek. V 69. minutě pak dostal za řeči červenou kartu kapitán Ledče Nepovím. Nám se tak otevřela cesta k bodovému zisku. Bohužel však naší pasivitou a neschopností udržet míč vepředu jsme umožnili hostům diktovat tempo hry. V 88. minutě jsme pak udělali hrubou chybu v obraně, kterou do prázdné branky potrestal Prchal.

Závěr

V zápase s lídrem soutěže jsme hráli do 60. minuty velmi dobře. Po obdržené brance a i po vyloučení jsme začali hrát špatně a nakonec jsme vlastní hrubicí darovali hostům tři body. Děkujeme skvělým fanouškům za výbornou atmosféru. Hráčem zápasu byl fanoušky zvolen Daniel Budař.

Sestava

Kliknutím na jmého hráče zobrazíte jeho detail.

Jméno G A Karty
ŽK
ŽK

Náhradníci

Jméno G A Karty